Begravningstjänsten i Borgå och Sibbo
Iso Kylätie 27, 04130 Sipoo
Rauhankatu 25, 06100 Porvoo  
Auki ma - pe 9-16.00
Close
Rauhankatu 25, 06100 Porvoo   Iso Kylätie 27, 04130 Sipoo
010 322 0080 info.porvoo@borg.fi
Juhlatilaisuudet EDELLINEN Hautajaiset SEURAAVA Arkeen

Suuret juhlat luovat kukkakaupassamme tehtävien sidontatöiden perustan. Teemme tilauksestanne kaikenlaiset kukkasidonnat, Tilaamalla ajoissa voit vaikuttaa toivomasi kukkien saantiin.  Myymälässämme on myös myynnissä lyhtyjä ja  kynttilöitä, laajavalikoima eri säätiöiden adresseja.

Morsiamen kimppu

Morsiuskimppu suunnitellaan yksilöllisesti, ottaen huomioon morsiamen koko, persoonallisuus, puvun tyyli ja väri sekä käytettävät asusteet ja korut. Morsiamen hiuksiin voidaan myös kimpun lisäksi kiinnittää kukkia.

Sulhasen kukat

Sulhanen koristellaan vieheellä eli sulhasneulalla. Vieheen materiaalit valitaan siten että se kestää koko tilaisuuden ajan. Pukukoristeen tulee sopia puvun tyyliin sekä korostaa väriä sekä kangasta.

Morsiusneidot ja sulhaspojat

Morsiusneidot ja sulhaspojat ovat yleensä hääparin sukulaisten tai ystävien lapsia. Morsiusneidoilla on pienet kimput tai kukkakorit joita he kantavat. Usein käytetään myös ranteeseen laitettavia kukkakoristeita. Myös hiuksille laitettava seppele on mahdollinen. Sulhaspojilla on viehe rinnassaan mutta myös kukkasauvaa käytetään.

Kaaso ja bestman

Kaasona ja bestmanina toimiminen on kunniatehtävä joka kuuluu sulhasen ja morsiamen läheisille ystäville. Kaason kukkakoriste voi olla kimppu tai pukukoriste (viehe). Bestman käyttää viehettä, jonka väri poikkeaa sulhasen vieheestä.

Kaste

Pienen vauvan ensimmäinen juhla on kastetilaisuus tai nimenantojuhla.Tilaisuuden koristelu on usein noutopöydän kukkalaite, kastemaljan koristelu sekä juhlaväen pöytien kukitus. Pöydät koristellaan kauniilla kattauksella, jossa kukat, kynttilä, liinat ja astiat sointuvat kauniisti yhteen.

Lisäksi

Pukuvieheet, hattukoristeet ja hiuskoristeet.

Meiltä myös juhlapaikan koristelu

Kaunis kattaus, kynttilät, pöytäliinat servietit ja kukat ovat kokonaisuus jotka luovat juhlan tunnelman. Kukka-asetelmat ja –kimput on hyvä suunnitella juhlapaikan sisustukseen sopiviksi onnistuneen kokonaisuuden saavuttamiseksi. Valokuvat juhlapaikasta auttavat koristelun suunnittelussa.