Skip to content Skip to footer

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P.Borg & Co Oy on toiminut yli 40 vuotta Sipoossa

Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co palvelee nyt myös Porvoossa, Rauhankatu 25.

Kukka- ja hautauspalvelu
P. Borg & Co Oy

Hautaustoimiston perusti Paul Borg yhdessä poikansa Stefan Borgin kanssa vuonna 1982. Ja se toimii edelleen vahvana perheyrityksenä. Nykyisin toiminnasta vastaa Stefan henkilökuntineen.
Yrityksen ensimmäinen toimipaikka oli entinen Lehdon kauppa kirkkojen risteyksessä. Muutaman vuoden kuluttua kukkakaupan ja sidontapalvelujen tullessa toimintaan mukaan, muutto suurempiin tiloihin oli ajankohtaista. Jonkin aikaa liike oli ns. Sundbladin vihreässä talossa seurakunnan vieressä. Tällä hetkellä yritys toimii aivan Nikkilän keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, osoitteessa Iso Kylätie 27. Yritys laajensi vuonna 2013 Porvooseen torin laidalle, osoitteeseen Rauhankatu 25. Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co:ssa työskentelee kokoaikaisesti neljä ja osa-aikaisesti kaksi työntekijää. Yritys kuuluu Suomen Hautaustoimistojen liittoon. Liiton jäsenliikkeet on sitoutuneet noudattamaan hyviä liiketapoja sekä vaalimaan suomalaisen hautauskulttuurin säilyttämistä.

Kuva: Sipoon Sanomat. Paul ja Stefan Borg yrityksen perustamisen aikoihin.

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P.Borg & Co Oy vuoden yrittäjä 2022

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P.Borg & Co Oy on palkittu vuoden yrittäjä – ansiokkaasta yritystoiminnasta.

Kaikista tuoteryhmistä synttäritarjouksia niin kauan kuin tavaroita riittää mm.kivikelloja, suojaruukkuja, maljakoita ym. ale jopa -40%.

Tervetuloa myymäläämme!

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan yli 40 vuoden ajan. Liikeemme on Sipoossa ja Porvoossa. Liikeissä on esillä arkku- ja uurnavalikoima. Hoidamme kuljetukset ammattitaidolla, vainajaa ja omaisia kunnioittaen sekä muut hautausjärjestelyt lähikunnissa ja maanlaajuisesti.
P.Borg_40v-logo_RGB.png
suomen-hautaustoimistojen-liitto
Yhteystiedot

Palvelemme ajanvarauksella.

Varaa palveluaika soittamalla
010 322 0089 info@borg.fi

Sipoo

Iso Kylätie 27, 04130 Sipoo.
010 322 0089
info@borg.fi
borg.fi

Porvoo

Rauhankatu 25, 06100 Porvoo.
010 322 0080
info.porvoo@borg.fi

Sipoo

Porvoo

Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön ja evästeet. Tietoturva pdf-tiedosto. Sari Elg Elgideas 2017 All Rights Reserved.