Skip to content Skip to footer

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P.Borg & Co Oy vuoden yrittäjä 2022

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P.Borg & Co Oy on palkittu vuoden yrittäjä - ansiokkaasta yritystoiminnasta.

Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P.Borg & Co Oy on toiminut yli 40 vuotta Sipoossa. Nyt myös Porvoossa, Rauhankatu 25.

Kaikista tuoteryhmistä synttäritarjouksia niin kauan kuin tavaroita riittää mm.kivikelloja, suojaruukkuja, maljakoita ym. ale jopa -40%.

Tervetuloa myymäläämme!

Sipoon-vuoden-yrittäjä-2022

Tutkitusti laadukasta palvelua!

Surun kohdatessa on helpottavaa antaa käytännön asioiden hoitaminen luotettavien ammattilaisten tehtäväksi.

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeet tarjoavat laadukasta palvelua.
Hautaustoimistoissa omaisia palvelevat asiantuntijat, jotka auttavat asiakkaitaan kaikessa mahdollisessa.   

Hautaustoimistossa hoidetaan kaikki hautausjärjestelyt, aika- ja paikkavaraukset, muistotilaisuuden järjestelyt, muistomerkkiasiat ja esimerkiksi ohjelmapalvelut. Suurin osa hautaustoimistoista huolehtii myös perunkirjoitukseen ja pesänjakoon liittyvistä asioista. Taloustutkimus Oy:n tekemässä kuluttajatutkimuksessa selvisi, että suuri osa ihmisistä ei tunne hautaustoimistojen palveluita.

Hautaustoimistosta poistuu usein helpottuneita omaisia: ”En olisi arvannut, että voin hoitaa kaiken täällä, eikö meille todella jää muuta tehtävää kuin kutsua saattojoukot hautajaisiin?”

Asiakastyytyväisyys tutkimuksessa jopa 95% vastanneista asiakkaista ilmoitti olleensa hyvin tai täysin tyytyväisiä asiakaspalveluun. Erityisen tyytyväisiä ollaan asiakaspalveluun ja asiantuntijoiden ammattitaitoon.

Henkilökohtainen palvelu on erittäin tärkeää hautauspalveluita hankittaessa: arkun, uurnan valinta, hautaustilaisuuden järjestelyjen hoitaminen, kuljetuksen tilaaminen ja kunnioituksen osoittamista vainajalle hautauksen järjestämisessä ja hautajaisissa. Arkun valinta on siis monelle keskeinen ja konkreettisin asia hautajaisten järjestämisessä. Arkku pitää edustaa vainajan persoonaa ja arvoja muistuttaen hänelle merkityksellisistä asioista.

Käynti hautaustoimistoissa ei yleensä ole odotettu tapahtuma. 96% tutkimukseen vastaajista oli silti sitä mieltä, että hautaustoimistolta ostetut palvelut olivat maksetun hinnan arvoisia.

Asiakastyytyväisyys tutkimukseen vastasi yli 900 Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliikkeen asiakasta eri puolilta Suomea. Lähimmän Liiton jäsenliikkeen löydät osoitteesta Suomen Hautaustoimistojen liitto ry . Tutkimus toteutettiin 2017 – 2018.

Tutkimuksen yhteydessä toteutettiin myös kuluttajatutkimus, jossa selvitettiin suomalaisten kuluttajien mielikuvia ja kokemuksia hautaamisesta, hautaamiseen liittyvistä traditioista ja palveluista. Alapuolella Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P.Borg & Co Oy koskeva tutkimusraportti.

luotettava-palvelu